Meniu
Cos de cumparaturi

ABC Proizvod

Centrala pe peleți Elegant 27 Kw este cea mai bună soluție în caz de spații limitate datorită designului compact. Eficiență energetică ridicată cu o eficiență a combustibilului de peste 93%.Cazanul este echipat cu pompă, vas de expansiune, vas de aer și supapă de siguranță. Există posibilitatea de a instala un rezervor adițional pentru peleți (opțional).Disponibil în următoarele combinații de culori: bej-negru și vișiniu-negru.Modulul Wi-Fi (opțional) este disp..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Centrala pe peleți Elegant 37 Kw este cea mai bună soluție în caz de spații limitate datorită designului compact. Eficiență energetică ridicată cu o eficiență a combustibilului de peste 93%.Cazanul este echipat cu pompă, vas de expansiune, vas de aer și supapă de siguranță. Există posibilitatea de a instala un rezervor adițional pentru peleți (opțional).Disponibil în următoarele combinații de culori: bej-negru și vișiniu-negru.Modulul Wi-Fi (opțional) este disp..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termoșemineul pe peleți Vesta 21 nu este doar un șemineu ci este si o centrală termică compactă. În termoșemineu sunt incorporate: pompa recirculară, vasul de expansiune, sistemul de siguranță. Are aprindere automată, conexiune pentru termostat exterior, telecomandă si supapă de siguranță. Are schimbătorul de căldură din fontă în formă tubulară  cu curățare manuală iar cenușarul este detașabil. Sistemul de aprindere este unul înbunătățit, bujia find din ceramică. Sticla este termorezistenta..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termoșemineul pe peleți Vesta 21 nu este doar un șemineu ci este si o centrală termică compactă. In termoșemineu sunt incorporate: pompa recirculară, vasul de expansiune, sistemul de siguranță. Are aprindere automată, conexiune pentru termostat exterior, telecomandă si supapă de siguranță. Are schimbătorul de căldură din fontă în formă tubulară  cu curățare manuală iar cenușarul este detașabil. Sistemul de aprindere este unul înbunătățit, bujia find din ceramică. Sticla este termorezi..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)