Meniu
Cos de cumparaturi

Condimente

Condimentele Milestone 66 BBQ-Grill RUB – BLACK dau gust și savoare oricărui preparat culinar. Indiferent de forma lor, mirodenii uscate sau plante medicinale proaspete, ierburile aromatice sunt folosite de sute de ani pentru aroma și proprietățile lor importante.Sarea și piperul negru spart, sunt prietenii buni al fripturii. Amestecat cu usturoi, coriandru, ceapă roșie, zahăr brun și rozmarin primiț un condiment dulce-picant.Ingrediente: zahăr brun,sare de mare, usturoi, piper negru, coriandru,..
Condimentele Milestone 66 BBQ-Gril RUB – GREEK ne aduc gusturile din vacanțele grecești. Fie vorba de un gyros, moussaka sau de un souvlaki dau gust și savoare oricărui preparat culinar.Sfat: Pentru gyros, înfășurați puiul crocant cu mult sos tzatziki și cartofi prăjiți în pita, pentru o experiență gustativă mai bună. Ingrediente: sare, fân grecesc, usturoi, ceapă roșie, oregano, zahăr, coriandru, boia, curcuma, piper negru, cimbrișor, fenicul.Valoare nutritiva (100g): Energie: 170,8 Kcal, ..
Condimentele Milestone 66 BBQ-Gril RUB – MAGYAROS conțin tot ce este caracteristic mâncărurilor tradiționale maghiare: pe lângă boiaul, piperul și, bineînțeles, usturoiul nu pot lipsi. Un însoțitor excelent pentru tocane, fripturi, cârnați și supe.Sfat: Vă recomandăm din toată inima amestecul de condimente pentru preparatele gătite precum și pentru a prepara o cremă de unt maghiar de casă. Ingrediente: sare, boia, poper negru, ceapă roșie, zahăr, praf de roșii, chimen, piper alb, coriandru..
Condimentele Milestone 66 BBQ-Gril RUB – COCKTAIL dau gust și savoare oricărui preparat culinar. Indiferent de forma lor, mirodenii uscate sau plante medicinale proaspete, ierburile aromatice sunt folosite de sute de ani pentru aroma și proprietățile lor importante.Cocktail de fructe la o petrecere la grătar? Cum să nu! Cavalcada răutăcioasă a fructelor de pădure și chipotle este alegerea perfectă pentru cocktailurile răcoroase de vară!Sfat: Aromele dulci amestecate cu gustul fumului se po..
Condimentele Milestone 66 BBQ-Gril RUB – EXOTIC dau gust și savoare oricărui preparat culinar. Indiferent de forma lor, mirodenii uscate sau plante medicinale proaspete, ierburile aromatice sunt folosite de sute de ani pentru aroma și proprietățile lor importante.Portocala, grepfrutul, fructul pasiunii și, bineînțeles, habanero vă invită la o aventură picantă în Caraibe. Această aventură de vară te va zgudui cu siguranță.Sfat: Este un condiment obligatoriu pe aripioarele de pui! Ingrediente..
Condimentele Milestone 66 BBQ-Gril RUB – ITALY dau gust și savoare oricărui preparat culinar. Indiferent de forma lor, mirodenii uscate sau plante medicinale proaspete, ierburile aromatice sunt folosite de sute de ani pentru aroma și proprietățile lor importante.Misiunea condimentului este de a pune pe farfurie un sentiment de viață italian de nefalsificat ca componență în pizza și în multe alte mâncăruri mediterane.Sfat: Amestecat cu sos barbeque, este excelent pentru ungerea chiftelelor înveli..
Condimentele Milestone 66 BBQ-Gril RUB – RED dau gust și savoare oricărui preparat culinar. Indiferent de forma lor, mirodenii uscate sau plante medicinale proaspete, ierburile aromatice sunt folosite de sute de ani pentru aroma și proprietățile lor importante.Caracteristicile tradiționale americane al condimentului de bbq porc sunt aduse la un nou nivel cu boia de ardei maghiară.În mixul de condimente Red, accentul este pus pe usturoi și pe ceapa roșie, iar sarea și zahărul reprezintă echilibru..
Condimentele Milestone 66 BBQ-Grill RUB SHIELD dau gust și savoare oricărui preparat culinar. Indiferent de forma lor, mirodenii uscate sau plante medicinale proaspete, ierburile aromatice sunt folosite de sute de ani pentru aroma și proprietățile lor importante.Se crede că usturoiul protejează împotriva blestemelor, respinge vrăjitoarele și oferă protecție perfectă împotriva vampirilor. Și am adăugat chiar și chili!Sfat: Pe lângă carne, îl poți încerca și pe floricele de porumb și cartofi prăji..
Condimentele Milestone 66 BBQ-Grill RUB – SPG+ dau gust și savoare oricărui preparat culinar. Indiferent de forma lor, mirodenii uscate sau plante medicinale proaspete, ierburile aromatice sunt folosite de sute de ani pentru aroma și proprietățile lor importante.Lumea aromei citrice, în acest amestec de condiment, completează în mod plăcut triumviratul de bază de sare, piper și usturoi, care este sfânta treime a liniei clasice de grătar Texas.Sfat: Utilizarea sa este universală: pe lângă diverse..
Condimentele Milestone 66 BBQ-Grill RUB – YELLOW dau gust și savoare oricărui preparat culinar. Indiferent de forma lor, mirodenii uscate sau plante medicinale proaspete, ierburile aromatice sunt folosite de sute de ani pentru aroma și proprietățile lor importante.Datorită boiaiului roșu maghiar de înaltă calitate, acest condiment este o alegere excelentă pentru carnea de pasăre și de porc, precum și pentru legume și fructe de mare/pește.Ingrediente: zahăr brun,sare de mare, boia de ardei, ustur..
Vă prezentăm o noutate cu număr limitat, potrivit consumului uman, despre care vă vom dezvălui câteva secrete de atelier!S-ar putea să credeți că ardeiul jalapeno este făcut doar pentru gurmanzi și pentru cei cărora le plac ardeii iuți, dar din fericire, acest lucru nu este neapărat adevărat, deoarece este făcut cu o aromă și un condiment pe placul gurii maghiare, pe care toată lumea ar trebui să le încerce. Desigur, în moduri diferite pentru fiecare persoană.Despre miereMierea Jalapeno, realiza..
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)