Meniu
Cos de cumparaturi

Dalessandro

Compania D'Alessandro Termomeccanica produce din 1980 producători de încălzire pe bază de biomasă, acordând o atenție deosebită proiectării și cercetării tehnologice pentru sistemele alternative de încălzire. Standardele de înaltă calitate ale produselor și proceselor de producție.Gama de produse D'Alessandro este aplicată în diferite sectoare, cum ar fi încălzirea rezidențială, agricultura și zootehnică, aplicații pentru centrale industriale și încălzire centralizată. Generatoarele de..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Gama de produse D'Alessandro este aplicată în diferite sectoare, cum ar fi încălzirea rezidențială, agricultura și zootehnică, aplicații pentru centrale industriale și încălzire centralizată. Generatoarele de căldură sunt fabricate pentru a utiliza combustibili solizi, în special peleți și biomase provenite din reziduuri agricole și forestiere, care sunt o resursă foarte mare pentru om și pentru conservarea planetei.D'Alessandro Termomeccanica CSI este un cazan cu 2 canale de fum pentr..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Compania D'Alessandro Termomeccanica produce din 1980 producători de încălzire pe bază de biomasă, acordând o atenție deosebită proiectării și cercetării tehnologice pentru sistemele alternative de încălzire. Standardele de înaltă calitate ale produselor și proceselor de producție.Gama de produse D'Alessandro este aplicată în diferite sectoare, cum ar fi încălzirea rezidențială, agricultura și zootehnică, aplicații pentru centrale industriale și încălzire centralizată. Generatoar..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Cazanele pe biomasă D'Alessandro Termomeccanica CSL sunt destinate producției de apă caldă pentru încălzirea spațiilor civile şi industriale. Este un cazan cu 3 canale de fum pentru producere de agent termic pentru încălzire. Are un panou electronic ce controlează automat  funcționarea centralei. Funcționarea este pe bază de biomasă (tocătură, coji, semințe, peleți). Are uși separate de vizionare și pentru acces și la arzător și la tubulatură (schimbătorul de căldură).Gama de..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)