Meniu
Cos de cumparaturi

Moderator

Alimentatorul cu arc este sistemul de alimentare a combustibilului proiectat pentru a colabora,a alimenta centralele pe biomasă Moderator Smok Premium set 120/180/240 kW sau ca alimentator din rezervoarele de biomasă la alte cazane.Acest alimentator cu arc  se poate adapta si altor camere, rezervoare pe combustibil deja existent.  Este universal,  nu doar la rezervoarele Moderator se potrivesc. Reglarea unghiului alimentatorului și rotirea capului în raport cu alimentatorul în pla..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Aceste controloare moderne sunt concepute pentru a controla instalațiile de încălzire sofisticate pe biomasă echipate cu arzătoare de cele mai înalte clase.Funcționalitatea acestora controloare este individual selectată în funcție de necesitățile și condițiile tehnice în care trebuie să fie aceste dispozitive folosite.Fiecare dintre aceste panouri de comandă are opțiunea de a se conecta la Internet prin WiFi, care lucru permite deasemenea controlul de la distanță a procesului de ardere si a dist..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Această centrală industrială este un set automat pentru arderea biomasei (tocătură, peleti,etc) cu umiditate de 25-40%, care este foarte prietenos cu natura având emisii de poluatoare reduse. Acest set automat automat de încălzire cu ardere de bimasă, timpul SMOK cu arzător ceramic este un sistem de încălzire centrală modernă, de ultimă generație, compus dintr-un schimbător de căldură,arzător de combustibil ceramic, unsistem de alimentare a combustibilului, un rezervor de combustibil de mar..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Smok Premium set 120/180/240kw este un sistem de încălzire automat modern pe biomasă, compus dintr-un arzător al combustibilului din fontă, un schimbător de căldură, un sistem de alimentare, un rezervor consitent de combustibil si un alimentator inovativ. Schimbătorulde căldură este echipat cu un sistem inovator de autocurățare. Arzătorul are un sistem mecanic pentru curățare și are totodată și un sistem mecanic de eliminare a cenușii din arzător si din interiorul centralei. Aceasta centrală sup..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
O centrală tip container, este o soluție dedicată pentru locurile lipsite de spațiu de montare, lipsa unei încăperi unde ar urma montarea sistemului de încălzire,depozitarea combustibilului tip biomasă, mai bine descris o centrală termică pe biomasă.Este foarte adesea folosit pentru a asigura continuitatea termică, este o inovatie, o modernizare a rețelei de încălzire, vine complect echipat, automatizat. Se poate ajusta oricărei cerințe, se poate mării puterea, prin simpla modificare a mărimii c..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Avantaje controlor EcoMAX 200W:-moduri de operare selectabile: tradiționale, PID (controlul vitezei ventilatorului) sau PIDS cu un senzor de gaze de evacuare (controlul vitezei ventilatorului în ceea ce privește temperatura fumului evacuat)-menținerea automată a temperaturii setate a cazanului de încălzire centrală prin modificarea intensității fluxului de aer-funcționarea circuitului de încălzire centrală directă și prepararea apei calde menajere-compatibil cu ecoSTER pentru utilizare convenabi..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Funcțiile controlerului:-Controlul combustiei-Controlul funcționării mecanismului mișcării a gratiilor și a curățării arzătorului-Controlul funcționării optime a încălzirii centrale și a pompelor pentru apă caldă-Controlul dispozitivului de acționare a valvei de amestec-Controlul pompei de amestec-capacitatea de a stabili reducerea arderii în timpul nopții a cazanului, a apei calde și a circuitelor de amestecare-posibilitatea controlării temperaturei-comunică,coopereaza cu panoul de comenzi,cu t..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
ECOSTER TOUCH - Dispozitiv de comandă cu touch screenDispozitivul ecoSTER TOUCH este un panou de control la distanţă cu funcţie de termostat de cameră fiind proiectat pentru un control simplu al temperaturii. Pe lângă funcţia de termostat, acest dispozitiv permite  atât vizualizarea  cât şi accesarea parametrilor cazanului, pompelor de căldură de tratare a aerului şi de recuperare a apei.ecoSTER TOUCH oferă utilizatorului posibilitatea de a schimba modul de lucru al cazanului precum şi..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Modulul ecoNET asigură controlul cazanului prin internet utilizând un calculator, tabletă sau smartphone. Prin intermediul acestui dispozitiv utilizatorul poate ajusta parametri de bază reglând astfel funcţionarea întregii instalaţii de încălzire.Un beneficiu major al acestui dispozitiv este reprezentat de vizualizarea grafică a istoricului de funcţionare al cazanului.ecoNEToferă control de la distanţă asupra cazanului accesând site-ul www.econet24.com precum şi aplicaţia mobilă compat..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Este cel mai avansat produs Moderator. Este o centrala complet automatizată și îndeplinește cele mai stricte standarde de mediu.Este  certificat 5 stele ca și CLASS și ECODESIGN. Aceste centrale sunt clasificate și îndeplinesc cele mai înalte standarde care se află pe piață in momentul de față. Este echipat cu o serie de soluții inovatoare, care o plasează într-o singură linie, în aceeași categorie cu cele mai noi,moderne,ecologice,eficiente instalații  de încălzire pentru casecare se ..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Acest arzător ceramic este fabricat din materiale rezistente la temperaturi ridicate (aproximativ 1100 ° C), unde se produce arderea biomasei umede. Acest arzător ceramic de ardere a biomase umede de 25-40% este echipat cu un ventilator(suflantă) de aer multipunct și cu un sistem de eliminare a cenușii automat. Acest arzător este potrivit pentru arderea biomasei non-lemnoase cu o umiditate relativă de la 25% până la 40%...
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Arzătorul nostru de la Moderator a fost creat ca un răspuns la provocările si cerințele cu care ne-am confruntat zi de zi, și ca un feedback de la clienții noștrii de pe piața europeană. Atunci când am creat acest arzător am folosit cele mai inovatoare soluții în/din tehnologia de încălzire. Acest arzător este rezultatul multor ani de experiență și experimente ale inginerilor noștri, care vizează construirea și producerea unui arzător fiabil fără întreținere, fără costuri ridicate, care arde pel..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Este cel mai avansat produs Moderator.Construcția în două module - boiler redus și rezervor independent –ceea ce permitemulte setări individuale si proprii. Sistemul mecanic de curățare al schimbătorului de căldură și sistemul automat de curățare al arzătorului, limitează munca,curățarea seviciul la minimul necesar. Este o metodă,un dispozitiv perfect pentru cazanele mici. Soluțiile moderne ale lui Plum ecoMAX 350 P și ecoMAX 850 P / ecoMAX850 P TOUCH sunt responsabile pentru control și pentru c..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Centrala automată pe peleți Vento BIO este o soluție ideala,optimă pentru casele familiale. Cel mai important lucru este că aceste cazane a acestei linii de producție indeplinesc cerintele celor mai inalte standarde ecologice existente pe piață. Această centrală are un mare avantaj, faptul ca pe post de combustibil în afară de peleți de orice calitate se mai poate folosi lemn, brichete sau cărbuni.Această centrală are două tipuri de alimentare cu combustibil, unul automat și unul manual. Când ce..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)