Free cookie consent management tool by TermsFeed
Meniu
Cos de cumparaturi

Nordica Extraflame

Această placă suplimentară, așa numitul blackbox , optimizează funcționarea centralei prin configurații adecvate, reducând consumul de combustibil și prelungiind durata de viață a centralei. Această placă poate controla 5 pompe de recirculare in același timp...
820 Lei
Fără TVA:689 Lei
Centralele pe peleți PK 15 reprezintă evoluția centralelor într-un produs perfect integrat în interiorul unei locuințe. Discretie + funcționalitate + eficiență, acestea sunt caracteristicile reunite în cele mai evoluate centrale pe peleți, ideal pentru montajul în spații restrănse. Aprinderea este automată, autocurătire electronică evoluată si programabilă, dotată cu pompă de recirculare de serie, vas de expansiune și supapă de siguranță de 3 bar. Este un produs inovativ, având atât arzătorul câ..
24.830 Lei
Fără TVA:20.866 Lei
Șemineele, focarele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemne. Acest focar pe lemne incorporabil Inserto 100 Wide este construit în totalitate din fontă 8-16 mm. Ușa și grătarul din camera de ardere este din fontă tip G20. Camera de ardere este din fontă tip Nordiker. Sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade. Aerul primar și secundar este reglabil, este prevăzut cu s..
10.520 Lei
Fără TVA:8.840 Lei
Șemineele, focarele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemne. Acest focar pe lemne incorporabil Inserto 60 Ventilato 4.0 este construit în totalitate din fontă 8-16 mm. Camera de ardere este din fontă tip Nordiker. Ușa este din oțel iar sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade. Are ca și dotare standard ventilatoare tangențiale. Aerul primar și secundar este reglabi..
6.700 Lei
Fără TVA:5.630 Lei
Șemineele, focarele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemne. Acest focar pe lemne incorporabil Inserto 70 4.0 Ventilato este construit în totalitate din fontă 8-16 mm. Camera de ardere este din fontă tip Nordiker. Ușa este din oțel iar sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade. Are ca și dotare standard ventilatoare tangențiale. Aerul primar și secundar este reglabi..
7.340 Lei
Fără TVA:6.168 Lei
Șemineele, focarele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemne. Acest focar pe lemne incorporabil Inserto 70 H49 4.0 Ventilato este construit în totalitate din fontă 8-16 mm. Camera de ardere este din fontă tip Nordiker. Ușa este din oțel iar sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade. Are ca și dotare standard ventilatoare tangențiale. Aerul primar și secundar este reg..
7.240 Lei
Fără TVA:6.084 Lei
Șemineele, focarele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemne. Acest focar pe lemne incorporabil Inserto 70 L 4.0 Ventilato este construit în totalitate din fontă 8-16 mm. Camera de ardere este din fontă tip Nordiker. Ușa este din oțel iar sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade. Are ca și dotare standard ventilatoare tangențiale. Aerul primar și secundar este regla..
7.300 Lei
Fără TVA:6.134 Lei
Șemineele, focarele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemne. Acest focar pe lemne incorporabil Inserto 70 PRS Wide Ventilato este construit în totalitate din fontă 8-16 mm. Camera de ardere este din fontă tip Nordiker. Ușa este din oțel iar sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade. Aerul primar și secundar este reglabil. Sistemul de ventilație pentru canalizar..
9.720 Lei
Fără TVA:8.168 Lei
Șemineele, focarele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemne. Acest focar pe lemne incorporabil Inserto 70 Wide Ventilato este construit în totalitate din fontă 8-16 mm. Camera de ardere este din fontă tip Nordiker. Ușa este din oțel iar sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade. Sistemul de ventilație pentru canalizarea aerului cald este opțional, nu este inclu..
9.070 Lei
Fără TVA:7.622 Lei
Șemineele, focarele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemne. Acest focar pe lemne incorporabil Inserto 80 Crystal 2.0 Evo Ventilato este construit în totalitate din fontă 8-16 mm. Camera de ardere este din fontă tip Nordiker. Ușa este din oțel iar sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade. Are ca și dotare standard ventilatoare tangențiale. Aerul primar și secundar ..
9.850 Lei
Fără TVA:8.277 Lei
Șemineele, focarele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemne. Acest focar pe lemne incorporabil Inserto 80 High Pressure este construit în totalitate din fontă 8-16 mm. Ușa și grătarul din camera de ardere este din fontă tip G20. Camera de ardere este din fontă tip Nordiker. Sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade. Aerul primar și secundar este reglabil, este ..
9.480 Lei
Fără TVA:7.966 Lei
Șemineele, focarele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemne. Acest focar pe lemne incorporabil Inserto 80 PRS Crystal este construit în totalitate din fontă 8-16 mm. Ușa și grătarul din camera de ardere este din fontă tip G20. Camera de ardere este din fontă tip Nordiker. Sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade. Aerul primar și secundar este reglabil, este prevăzu..
10.680 Lei
Fără TVA:8.975 Lei
Șemineele, focarele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemne. Acest focar pe lemne incorporabil Inserto 80 Wide 2.0 este construit în totalitate din fontă 8-16 mm. Ușa și grătarul din camera de ardere este din fontă tip G20. Camera de ardere este din fontă tip Nordiker. Sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade. Aerul primar și secundar este reglabil, este prevăzut c..
9.500 Lei
Fără TVA:7.983 Lei
Șemineele, focarele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemne. Acest focar pe lemne incorporabil Monoblocco 3LC este construit in totalitate din fontă tip G20, fonta find de 8-16 mm. Camera de ardere este construită din fontă tip Nordiker. Sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade, împărțită în 3 părți, părțile scurte se pot deschide. Are sertar pentru cenușă extracta..
20.300 Lei
Fără TVA:17.059 Lei
Șemineele, focarele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemne. Acest focar pe lemne incorporabil Monoblocco 800 Angolo este construit in totalitate din fontă 8-16 mm. Ușa și grătarul din camera de ardere este din fontă tip G20. Camera de ardere este din fontă tip Nordiker. Sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade. Aerul primar și secundar este reglabil, este prevăzut..
18.320 Lei
Fără TVA:15.395 Lei
Șemineele, focarele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemne. Acest focar pe lemne incorporabil Monoblocco 90PA 2.0 este construit in totalitate din fontă tip G20, fonta find de 8-16 mm. Camera de ardere este construită din fontă tip Nordiker. Sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade. Are sertar pentru cenușă extractabil. ..
20.660 Lei
Fără TVA:17.361 Lei
Focarul Comfort P70 Air este un focar incorporabil pe peleți din fontă cu ventilație frontală, telecomandă și cronotermostat cu posibilitatea de a conecta și la termostat exterior. Are un sistem simplificat de montare. Ventilația frontală pentru aer cald este puternică 287 m³/h, cu lopeți mari și cu vârful în jos ceea ce reduce acumularea de praf (mentenanță redusă). Există un senzor în rezervorul de peleți pentru a măsură cantitatea de peleți din rezervor, are cenușar detașabil. Ușa este d..
15.130 Lei
Fără TVA:12.714 Lei
Focarul Comfort P70 H49 este un focar incorporabil pe peleți din fontă cu ventilație frontală cu telecomandă și cronotermostat cu posibilitatea de a conecta și la termostat exterior. Are un sistem simplificat de montare și/sau extragere din locaș a focarului. Ventilația frontală pentru aer cald este cu ventilator centrifugal foarte puternică. Are cenușar, arzător din fontă detașabil, schimbătorul de căldură este cu curățare manuală, iar panoul de control este cu ecran tactil. Are senzor eletroni..
14.870 Lei
Fără TVA:12.496 Lei
Focarul Comfort P70 Air Plus este un focar incorporabil pe peleți din fontă cu ventilație frontală cu telecomandă și cronotermostat cu posibilitatea de a conecta și la termostat exterior. Are un sistem simplificat de montare. Ventilația frontală pentru aer cald este cu ventilator centrifugal foarte puternică 344 m³/h, cu lopeți mari și cu vârful în jos ceea ce reduce acumularea de praf (mentenanță redusă). La acest model sunt 2 ventilatoare, aerul cald se poate canaliza până la 8 metri..
16.700 Lei
Fără TVA:14.034 Lei
Focarul Comfort P85 este un focar incorporabil pe peleți din fontă cu ventilație frontală, telecomandă și cronotermostat cu posibilitatea de a conecta și la termostat exterior. Are un sistem simplificat de montare. Ventilația frontală pentru aer cald este cu ventilator centrifugal foarte puternică 344 m³/h, cu lopeți mari și cu vârful în jos ceea ce reduce acumularea de praf (mentenanță redusă). Există un senzor în rezervorul de peleți pentru a măsură cantitatea de peleți din rezervor, are ..
15.700 Lei
Fără TVA:13.193 Lei
Focarul Comfort P85 Plus este un focar incorporabil pe peleți din fontă cu ventilație frontală, telecomandă și cronotermostat cu posibilitatea de a conecta și la termostat exterior. Are un sistem simplificat de montarei. Ventilația frontală pentru aer cald este cu ventilator centrifugal foarte puternică 344 m³/h, cu lopeți mari și cu vârful în jos ceea ce reduce acumularea de praf (mentenanță redusă). La acest model sunt 2 ventilatoare, iar aerul cald se poate canaliza până la 8 metri, la c..
17.500 Lei
Fără TVA:14.706 Lei
Rezervor secundar cu încărcare automată de 300 Kg. Este compatibil cu modelele de centrale La Nordica Extraflame PK15, PK20, PK30...
11.400 Lei
Fără TVA:9.580 Lei
Soba de gătit Alaska este o sobă din fontă. Camera de ardere este din fontă tip Nordiker. Soba este acoperită în exterior cu fontă smalțată. Ușa este dublă pentru protecție împotriva incendiului, sticla este termorezistentă pănă la 750 grade. Placa de gătit superioară și inelel sunt din fontă lustruită. Soba are sertar pentru lemne. Aerul primar si secundar reglabil, aerul terțiar presetat cu sistem postcombustie. Are un cuptor imens din fontă de 78 l...
20.640 Lei
Fără TVA:17.345 Lei
Soba de gătit pe lemne Family 4,5 este o sobă din fontă cu suprafață acoperită cu ceramică în diferite culori. Camera de ardere este în totalitate din fontă. Ușa camerei de ardere este panoramică prevăzută cu sticlă ceramică termorezistentă până la 750 grade. Placa de gătit și inelele sunt din fontă lustruită. Soba este prevăzută cu sertar pentru lemne, cu cuptor de 41 l, ușa cuptorului cu sticlă dublă. Ieșirea de fum este pe partea dreaptă sus...
7.870 Lei
Fără TVA:6.613 Lei
Soba de gătit Milly este o sobă care este acoperită cu ceramică maiolică în diferite culori. Camera de ardere este în totalitate din fontă tip Nordiker. Ușa camerei de ardere este panoramică prevăzută cu sticlă ceramică termorezistentă până la 750 grade. Cuptorul este mare,78 l, tot așa panoramic, construită din fontă smalțată. Cadrul, rama, placa de gătit și inelele sunt din fontă. Se poate atașa încălzitor de mâncare (opțional)...
12.660 Lei
Fără TVA:10.639 Lei
Soba de gătit pe lemne Rosa 5.0 Maiolica, este o sobă cu suprafață acoperită cu ceramică maiolică în diferite culori. Camera de ardere este în totalitate din fontă tip Nordiker. Ușa camerei de ardere este panoramică prevăzută cu sticlă ceramică termorezistentă până la 750 grade. Cuptorul este mare,41 l, tot așa panoramic, construită din fontă smalțată. Placa de gătit și inelele sunt din fontă lustruită. Soba este prevăzută cu sertar pentru lemne...
11.530 Lei
Fără TVA:9.689 Lei
Soba de gătit pe lemne Rosa 5.0 Petra, este o sobă cu suprafață acoperită cu piartră naturală. Camera de ardere este în totalitate din fontă tip Nordiker. Ușa camerei de ardere este panoramică prevăzută cu sticlă ceramică termorezistentă până la 750 grade. Cuptorul este mare,41 l, tot așa panoramic, construită din fontă smalțată. Placa de gătit și inelele sunt din fontă lustruită Soba este prevăzută cu sertar pentru lemne...
10.620 Lei
Fără TVA:8.924 Lei
Soba de gătit pe lemne Rosa 5.0 Steel, este o sobă cu suprafață acoperită cu oțel emailat smalțuită. Camera de ardere este în totalitate din fontă tip Nordiker. Ușa este dublă împotriva incendiului prevăzută cu sticlă termorezistentă până la 750 grade. Cuptorul este mare, 41 l, construită din fontă smalțată. Placa de gătit și inelele sunt din fontă lustruită. Soba este prevăzută cu sertar pentru lemne...
9.840 Lei
Fără TVA:8.269 Lei
Soba de gătit pe lemne Rosa 5.0 Ceramica, este o sobă cu suprafață acoperită cu ceramică maiolică în diferite culori. Camera de ardere este în totalitate din fontă tip Nordiker. Ușa camerei de ardere este panoramică prevăzută cu sticlă ceramică termorezistentă până la 750 grade. Cuptorul este mare,41 l, tot așa panoramic, construită din fontă smalțată. Cadrul, rama, placa de gătit și inelele sunt din fontă. Sobai este prevăzută cu sertar pentru lemne...
10.280 Lei
Fără TVA:8.639 Lei
Soba de gătit pe lemne Rosa L 5.0 Steel, este o sobă cu suprafață acoperită cu oțel emailat smalțuită. Camera de ardere este în totalitate din fontă tip Nordiker. Ușa este dublă împotriva incendiului prevăzută cu sticlă termorezistentă până la 750 grade. Cuptorul este mare, 41 l, construită din fontă smalțată. Placa de gătit și inelele sunt din fontă lustruită. Soba este prevăzută cu sertar pentru lemne...
11.170 Lei
Fără TVA:9.387 Lei
Soba de gătit pe lemne Rosa Reverse 2.0, este o sobă cu suprafață acoperită cu ceramică maiolică în diferite culori. Camera de ardere este mare si este în totalitate din fontă tip Nordiker. Ușa camerei de ardere este panoramică prevăzută cu sticlă ceramică termorezistentă până la 750 grade. Cuptorul este de 28 l, tot așa panoramic, construită din fontă si acoperită cu oțel emailat. Cadrul, rama, placa de gătit și inelele sunt din fontă. Soba este prevăzută cu sertar pentru lemne...
11.270 Lei
Fără TVA:9.471 Lei
Soba de gătit pe lemne Rosa Sinistra Reverse, este o sobă cu suprafață acoperită cu ceramică maiolică în diferite culori. Camera de ardere este mare si este în totalitate din fontă tip Nordiker prevăzut cu sistem de postcombustie. Ușa camerei de ardere este panoramică prevăzută cu sticlă ceramică termorezistentă până la 750 grade. Cuptorul este de 28 l, tot așa panoramic, construită din fontă si acoperită cu oțel emailat. Cadrul, rama este din oțel inoxidabil vitrificat. Placa de gătit și inelel..
11.330 Lei
Fără TVA:9.521 Lei
Afişare 1 - 32 din 182 (6 pagini)