Meniu
Cos de cumparaturi

Produse Industriale


Această centrală industrială este un set automat pentru arderea biomasei (tocătură, peleti,etc) cu umiditate de 25-40%, care este foarte prietenos cu natura având emisii de poluatoare reduse. Acest set automat automat de încălzire cu ardere de bimasă, timpul SMOK cu arzător ceramic este un sistem de încălzire centrală modernă, de ultimă generație, compus dintr-un schimbător de căldură,arzător de combustibil ceramic, unsistem de alimentare a combustibilului, un rezervor de combustibil de mar..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Smok Premium set 120/180/240kw este un sistem de încălzire automat modern pe biomasă, compus dintr-un arzător al combustibilului din fontă, un schimbător de căldură, un sistem de alimentare, un rezervor consitent de combustibil si un alimentator inovativ. Schimbătorulde căldură este echipat cu un sistem inovator de autocurățare. Arzătorul are un sistem mecanic pentru curățare și are totodată și un sistem mecanic de eliminare a cenușii din arzător si din interiorul centralei. Aceasta centrală sup..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
O centrală tip container, este o soluție dedicată pentru locurile lipsite de spațiu de montare, lipsa unei încăperi unde ar urma montarea sistemului de încălzire,depozitarea combustibilului tip biomasă, mai bine descris o centrală termică pe biomasă.Este foarte adesea folosit pentru a asigura continuitatea termică, este o inovatie, o modernizare a rețelei de încălzire, vine complect echipat, automatizat. Se poate ajusta oricărei cerințe, se poate mării puterea, prin simpla modificare a mărimii c..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Cazanele pe lemn D'Alessandro Termomeccanica CSL sunt destinate producției de apă caldă pentru încălzirea spațiilor civile şi industriale. Este un cazan cu 3 canale de fum pentru producere de agent termic pentru încălzire. Are un panou electronic ce controlează automat  funcționarea centralei. Funcționarea este pe bază de lemne. Are uși separate de vizionare și pentru acces și la arzător și la tubulatură(schimbătorul de căldură).Gama de putere este între 130 kW - 950 kWProducere a..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)