Meniu
Cos de cumparaturi

Produse pe lemne


Semineele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemn. Acest focar pe lemne incorporabil Focolare 60 Piano Evo este construit in totalitate din fontă tip G20, fonta find de 8-16mm. Sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade. Există posibilitatea de a lua aerul pentru combustie din exterior. Aerul primar și secundar este reglabil,aerul terțiar este presetat și este prevăzu..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Semineele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemn. Acest focar pe lemne incorporabil Focolare 70 Piano este construit in totalitate din fontă tip G20, fonta find de 8-16mm. Sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade. Există posibilitatea de a lua aerul pentru combustie din exterior. Aerul primar și secundar este reglabil,aerul terțiar este presetat și este prevăzut cu..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Semineele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemn.Acest focar pe lemne incorporabil Focolare 70 Piano Evo Crystal este construit in totalitate din fontă tip G20, fonta find de 8-16mm. Camera de ardere este din fontă tip Nordiker.Sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade. Există posibilitatea de a lua aerul pentru combustie din exterior. Are sertar pentru cenușă extra..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Semineele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemn. Acest focar pe lemne incorporabil Focolare 80 Bifacciale Hybrid este construit in totalitate din fontă tip G20, fonta find de 8-16mm. Sticla este ceramică dintr-o singură bucată și este rezistentă până la 750 grade.Camera de ardere este din fontă tip Nordiker. Are ușa dublă, una cu deschidere cu zăvor iar celălalt cu deschidere la 9..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Semineele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemn.Acest Focar pe lemne incorporabil Foccolare 100 Bifacciale, este un focar din fontă Nordiker, camera de ardere și grătarul sunt din fontă G20. Are ușa dublă cu deschidere la 90°. Are sertar pentru cenușă extractabil, aerul primar și secundar este reglabil. Sticla este ceramică rezistentă până la 750 grade...
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Semineele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemn. Acest focar pe lemne incorporabil Inserto 100 Crystal Ventilato este construit in totalitate din fontă. Camera de ardere este din fontă tip Nordiker. Ușa este din oțel iar sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade. Are ca și dotare standard ventilatoare tangențiale. Aerul primar și secundar este reglabil. Are sertar ..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Semineele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemn. Acest focar pe lemne incorporabil Inserto 100 Wide este construit in totalitate din fontă 8-16mm. Ușa și grătarul din camera de ardere este din fontă tip G20. Camera de ardere este din fontă tip Nordiker. Sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade. Aerul primar și secundar este reglabil, este prevăzut cu sistem de pos..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Semineele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemn. Acest focar pe lemne incorporabil Inserto 50 Verticale Crystal BII Ventilato este construit in totalitate din fontă. Camera de ardere este din fontă tip Nordiker. Ușa este din oțel iar sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade. Are ca și dotare standard ventilatoare tangențiale. Aerul primar și secundar este reglabil..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Semineele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemn. Acest focar pe lemne incorporabil Inserto 60 Ventilato este construit in totalitate din fontă 8-16mm. Camera de ardere este din fontă tip Nordiker. Ușa este din oțel iar sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade. Are ca și dotare standard ventilatoare tangențiale. Aerul primar și secundar este reglabil. Are sertar pe..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Semineele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemn. Acest focar pe lemne incorporabil Inserto 70 Ventilato este construit in totalitate din fontă 8-16mm. Camera de ardere este din fontă tip Nordiker. Ușa este din oțel iar sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade. Are ca și dotare standard ventilatoare tangențiale. Aerul primar și secundar este reglabil. Are se..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Semineele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemn. Acest focar pe lemne incorporabil Inserto 70 Crystal 3 Lati este construit in totalitate din fontă 8-16mm. Ușa și grătarul din camera de ardere este din fontă tip G20. Camera de ardere este din fontă tip Nordiker. Sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade. Aerul primar și secundar este reglabil, este prevăzut c..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Semineele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemn. Acest focar pe lemne incorporabil Inserto 70 Angolo este construit in totalitate din fontă 8-16mm. Ușa și grătarul din camera de ardere este din fontă tip G20. Camera de ardere este din fontă tip Nordiker. Sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade. Aerul primar și secundar este reglabil, este prevăzut cu sistem..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Semineele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemn. Acest focar pe lemne incorporabil Inserto 70 L Ventilato  este construit in totalitate din fontă 8-16mm. Camera de ardere este din fontă tip Nordiker. Ușa este din oțel iar sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade. Are ca și dotare standard ventilatoare tangențiale. Aerul primar și secundar este reglabil..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Semineele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemn. Acest focar pe lemne incorporabil Inserto 70 PRS Wide Ventilato este construit in totalitate din fontă 8-16mm. Camera de ardere este din fontă tip Nordiker. Ușa este din oțel iar sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade. Are ca și dotare standard ventilatoare tangențiale. Aerul primar și secundar este reglabil. Are ..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Semineele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemn. Acest focar pe lemne incorporabil Inserto 70 Wide Ventilato este construit in totalitate din fontă 8-16mm. Camera de ardere este din fontă tip Nordiker. Ușa este din oțel iar sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade. Are ca și dotare standard ventilatoare tangențiale. Aerul primar și secundar este reglabil. Are sert..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Semineele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemn. Acest focar pe lemne incorporabil Inserto 80 Crystal 2.0 Evo Ventilato este construit in totalitate din fontă 8-16mm. Camera de ardere este din fontă tip Nordiker. Ușa este din oțel iar sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade. Are ca și dotare standard ventilatoare tangențiale. Aerul primar și secundar este r..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Semineele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemn. Acest focar pe lemne incorporabil Inserto 80 Wide este construit in totalitate din fontă 8-16mm. Ușa și grătarul din camera de ardere este din fontă tip G20. Camera de ardere este din fontă tip Nordiker. Sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade. Aerul primar și secundar este reglabil, este prevăzut cu sistem de post..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Semineele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemn. Acest focar pe lemne incorporabil Monoblocco 1000 Evo este construit in totalitate din fontă tip G20, fonta find de 8-16mm. Camera de ardere este construită din fontă tip Nordiker.Sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade. Deschiderea ușei este mare, pentru a ușuriza curățarea sticlei și pentru a alimenta cu combulst..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Semineele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemn. Acest focar pe lemne incorporabil Monoblocco 1300 H800 Piano este construit in totalitate din fontă tip G20, fonta find de 8-16mm. Camera de ardere este construită din fontă tip Nordiker.Sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade.Există posibilitatea de a lua aerul pentru combustie din exterior. Aerul primar și secund..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Semineele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemn. Acest focar pe lemne incorporabil Monoblocco 1300  Piano Crystal este construit in totalitate din fontă tip G20, fonta find de 8-16mm. Camera de ardere este construită din fontă tip Nordiker.Sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade.Există posibilitatea de a lua aerul pentru combustie din exterior. Aerul primar ..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Semineele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemn. Acest focar pe lemne incorporabil Monoblocco 800 Angolo este construit in totalitate din fontă tip G20, fonta find de 8-16mm. Sticla este ceramică dintr-o singură bucată și este rezistentă până la 750 grade. Aerul primar și secundar este reglabil,aerul terțiar este presetat și este prevăzut cu sistem postcombustie. Are sertar pentru..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Semineele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemn. Acest focar pe lemne incorporabil Monoblocco Ghisa 750 piano este construit in totalitate din fontă tip G20, fonta find de 8-16mm. Camera de ardere este construită din fontă tip Nordiker.Sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade.Există posibilitatea de a lua aerul pentru combustie din exterior. Aerul primar și secund..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Semineele LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemn. Acest focar pe lemne incorporabil Monoblocco Ghisa 750 ironker este construit in totalitate din fontă tip G20, fonta find de 8-16mm. Camera de ardere este construită din fontă tip Nordiker.Sticla este ceramică și este rezistentă până la 750 grade.Există posibilitatea de a lua aerul pentru combustie din exterior. Aerul primar și secu..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Soba de gătit America  este o sobă  din fontă.Camera de ardere este din fontă tip Nordiker. Soba este acoperită în exterior cu fontă smalțată. Ușa este dublă pentru protecție împotriva incendiului, sticla este termorezistentă pănă la 750 grade. Placa de gătit superioară și inelel sun din fontă lustruită, are sertar pentru lemne. Aerul primar si secundar reglabil, aerul terțiar presetat cu cu sistem postcombustie. Are un cuptor imens din fontă de 78 l...
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Soba de gătit Cucinotta este o sobă care este acoperită cu fontă vitrifiată,focarul este din fontă tip Nordiker. Ușa este dublă pentru protecție împotriva incendiului iar sticla este termorezistentă pănă la 750 grade. Placa de gătit superioară și inelel sun din fontă lustruită, are sertar pentru lemne. Aerul primar si secundar reglabil, aerul terțiar presetat cu cu sistem postcombustie...
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Soba de gătit Mamy este o sobă care este acoperită cu fontă smalțată,focarul este din fontă tip Nordiker. Ușa este dublă pentru protecție împotriva incendiului iar sticla este termorezistentă pănă la 750 grade. Placa de gătit superioară și inelel sun din fontă lustruită, are sertar pentru lemne.Gratiile in camera de ardere sunt din fontă sși sunt mobile. Aerul primar si secundar reglabil, aerul terțiar presetat cu cu sistem postcombustie. Are un cuptor imens din fontă smalțată de 55l. ..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Sobă de gătit pe lemne Mariarosa, este o sobă cu suprafață acoperită cu ceramică  în diferite culori. Camera de ardere este în totalitate din fontă tip Nordiker. Ușa camerei de ardere este panoramică prevăzută cu sticlă ceramică termorezistentă de 750 grade. Placa de gătit și inelele sunt din fontă lustruită și este prevăzut cu sertar pentru lemne...
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Sobă de gătit pe lemne Mariarosa Maiolica, este o sobă cu suprafață acoperită cu ceramică  Maiolica în diferite culori. Camera de ardere este în totalitate din fontă tip Nordiker. Ușa camerei de ardere este panoramică prevăzută cu sticlă ceramică termorezistentă de 750 grade. Placa de gătit și inelele sunt din fontă lustruită și este prevăzut cu sertar pentru lemne...
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Soba de gătit Milly este o sobă care este acoperită cu ceramică maiolică în diferite culori. Camera de ardere este în totalitate din fontă tip Nordiker. Ușa camerei de ardere este panoramică prevăzută cu sticlă ceramică termorezistentă de 750 grade. Cuptorul este mare,78 l, tot așa panoramic, construită din fontă smalțată.  Cadrul,rama, placa de gătit și inelele sunt din fontă și este prevăzut cu încălzitor de mâncare (opțional)...
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Sobă de gătit pe lemne Padova,este o sobă incorporabila având vatră din fontă tip nordiker. Are finisaje din oțel periat inoxidabil și  fontă smalțată. Ușă este cu geam dublu impotriva incendiului cu sticla termorezistentă de 750 grade. Cuptorul este mare de 36 l, dotat cu bec și cu reglarea  aerului,ușile sunt  reversibile. Fațada este din fontă smalțată, placa de gătit și inelele sunt din fontă lustruită, are reglaj automat al aerului primar și este prevăzut cu sistemul BBC...
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Sobă de gătit pe lemne Romantica 3,5, este o sobă cu suprafață exterioară din oțel strălucitor.  Placa de gătit și inelele sunt din fontă lustruită,iar  cadrul,rama este din fontă. Are un cuptor sin fontă emailată de 22l prevăzut cu geam dublu rezistent la 750 grade...
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Sobă de gătit pe lemne Romantica 4,5, este o sobă cu suprafață exterioară din oțel strălucitor.  Placa de gătit și inelele sunt din fontă lustruită,iar  cadrul,rama este din fontă. Are un cuptor sin fontă emailată de 22l prevăzut cu geam dublu rezistent la 750 grade...
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Afişare 1 - 32 din 103 (4 pagini)