Meniu
Cos de cumparaturi

Focare termo


Termoșemineele  LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemn. Acest focar pe lemne incorporabil cu agent termic Focolare 80 Idro Crystal DSA este construit in totalitate din fontă tip G20, fonta find de 8-16mm. Sticla este ceramică dintr-o singură bucată și este rezistentă până la 750 grade.Camera de ardere este din fontă tip Nordiker.Datorită focarului din fontă cu dimensiuni mari,..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termoșemineele  LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemn. Acest focar pe lemne incorporabil cu agent termic Termocamino WF Plus DSA încăzește toată casa prin radioatoare. Este făcut din oțel de mare calitate, iar focarul este din fontă tip Nordiker, datorită căruia se poate face un foc care să se mențină până la 8 ore. Grătarul este tot din fontă. Sticla este ceramică dintr-o si..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termoșemineele  LA NORDICA-EXTRAFLAME sunt realizate folosind materiale de calitate optime, care oferă o performanță termică ridicată combinată cu un consum redus de lemn. Acest focar pe lemne incorporabil cu agent termic Termocamino WF25X DSA încăzește toată casa prin radioatoare. Este făcut din oțel de mare calitate, iar focarul este din fontă tip Nordiker, datorită căruia se poate face un foc care să se mențină până la 8 ore. Grătarul este tot din fontă. Sticla este ceramică dintr-o sing..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)