Meniu
Cos de cumparaturi

Termosobe de gatit


Termosoba de gătit pe lemne TermoRosa DSA, nu este doar o sobă cu suprafață acoperită cu piatră naturală ci și o centrală termică. Camera de ardere este în totalitate din fontă tip Nordiker. Ușa camere de ardere este panoramică prevăzută cu sticlă ceramică termorezistentă de 750 grade. Cuptorul este mare,41 l, tot așa panoramic, construită din fontă smalțată.  Cadrul,rama este din fontă vitrificată iar  placa de gătit și inelele sunt din fontă lustruită și este prevăzut cu sertar pentr..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
TermoSoba de gătit pe lemne TermoRosa XXL DSA nu este doar o sobă cu suprafață acoperită cu oțel inoxidabil ci și o centrală termică. Camera de ardere este în totalitate din fontă tip Nordiker. Ușa și fațada este din fontă lustruita iar ușa camerei de ardere este dublă și este panoramică prevăzută cu sticlă ceramică termorezistentă de 750 grade. Cuptorul este mare,55 l, tot așa panoramic, construită din fontă acoperită cu oțel emailat. Placa de gătit și inelele sunt din fontă lustruită și este p..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termosoba de gătit pe lemne TermoSovrana  DSA nu este doar o sobă cu suprafață acoperită cu oțel inoxidabil porțelanat ci și o centrală termică. Camera de ardere este în totalitate din fontă tip Nordiker prevăzută cu sistem de postcombustie iar grătarul din camera de ardere este tot din fontă. Ușa și fațada este din fontă lustruita iar ușa camerei de ardere este panoramică prevăzută cu sticlă dublă ceramică termorezistentă de 750 grade. Cuptorul este mare,41 ll, tot așa panoramic, construit..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termosoba de gătit TermoSuprema Compact DSA  nu este doar o sobă cu suprafață acoperită cu fontă smalțată ci și o centrală termică.Camera de ardere este din fontă tip Nordiker. Ușa este dublă pentru protecție împotriva incendiului, sticla este termorezistentă pănă la 750 grade. Placa de gătit și inelel sun din fontă lustruită, are sertar pentru lemne. Aerul primar si secundar reglabil.Cadrul este din fontă vitrificată. Are un cuptor imens din fontă de 55 l. Este prevăzut cu sistem de sigura..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)