Meniu
Cos de cumparaturi

Termosobe pe lemne


Termoșemineu pe lemne Loriet S DSA  are ușile din oțel turnat și lustruit. Există posibilitatea de reglare a aerului primar și secundar, aerul terțiar este presetate cu postcombustie și are sistem DSA, care este un dispozitiv de securitate inclus. Are sticlă ceramică rezistentă până la 750 grade...
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termoșemineul pe lemne Norma S Evo  Idro D.S.A. nu este doar un simplu termoșemineu ci un elegant și rafinat mobilier în casă. Poate să încălzească toate camerele și are încorporat și sistemul de siguranță pentru supraîncălzire, numit DSA. Partea superioară, inferioară și ușa este din fontă, interiorul, vatra este acoperită cu oțel. Camera de ardere este verticală. . Există posibilitatea de reglare a aerului primar și secundar, iar aerul terțiar este presetate cu postcombustie. Are st..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termoșemineul pe lemneNormaSteel S Evo Idro D.S.A. nu este doar un simplu termoșemineu ci un elegant și rafinatmobilier în casă. Poate să încălzească toate camerele și are încorporat șisistemul de siguranță pentru supraîncălzire, numit DSA (supapa DSA nu esteinclusă). Partea superioară, inferioară și ușa este din fontă, interiorul,vatra este acoperită cu oțel. Camera de ardere este verticală. . Există posibilitatea de reglare a aeruluiprimar și secundar, iar aerul terțiar este presetate cu postc..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Soba pe lemne cu agent termic Termoisotta, este o sobă rustică fabricată în totalitate din fontă cu sticlă termorezistentă pănă la 750 grade dintr-o singură bucată. Aerul primar si secundar este  reglabil, aerul terțiar presetat cu cu sistem postcombustie. Are sistem de siguranță DSA.(supapa de siguranță DSA nu este inclusă)...
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termoșemineu pe lemne TermoNicoletta Evo DSA are ușa si baza din fontă. Este acoperită cu ceramică maiolică de diferite culori. Suprafața camerei de ardere este tot din fontăl.Are sertar pentru lemne.  Există posibilitatea de reglare a aerului primar și secundar, iar aerul terțiar este presetate cu postcombustie și are sistem DSA, care este un dispozitiv de securitate inclus(nu include supapa de siguranță). Are sticlă ceramică rezistentă până la 750 grade...
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termoșemineu pe lemne TermoNicoletta Forno Evo DSA are ușa si baza din fontă. Este acoperită cu ceramică maiolică de diferite culori. Suprafața camerei de ardere este tot din fontă..Are sertar pentru lemne și are un cuptor din fontă emailată de 37 l. Există posibilitatea de reglare a aerului primar și secundar, iar aerul terțiar este presetate cu postcombustie și are sistem DSA, care este un dispozitiv de securitate inclus(nu include supapa de siguranță). Are sticlă ceramică rezistentă până la 7..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termoșemineu pe lemne TermoRossella Evo DSA are ușa, baza și placa de deasupra din fontă smalțată.Există posibilitate de a se găti pe ea,sau de a se menține ceva cald pe ea. Este acoperită cu ceramică maiolică de diferite culori și/sau piatră nautrală.Suprafața camerei de ardere este tot din fontăl.Are sertar pentru lemne.  Există posibilitatea de reglare a aerului primar și secundar, iar aerul terțiar este presetate cu postcombustie și are sistem DSA, care este un dispozitiv de securitate ..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termoșemineu pe lemne TermoRosella Plus Forno DSA are ușa,baza si placa de deasupra din fontă smalțată. Este acoperită cu ceramică maiolică de diferite culori și/sau piatră naturală. Suprafața camerei de ardere este tot din fontă..Are sertar pentru lemne și are un cuptor din fontă cu smalț panoramică de 37 l. Există posibilitatea de reglare a aerului primar și secundar, iar aerul terțiar este presetate cu postcombustie și are sistem DSA, care este un dispozitiv de securitate inclus(nu include su..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)