Meniu
Cos de cumparaturi

Produse pe peleti


Centrala pe peleți Elegant 27 Kw este cea mai bună soluție în caz de spații limitate datorită designului compact. Eficiență energetică ridicată cu o eficiență a combustibilului de peste 93%.Cazanul este echipat cu pompă, vas de expansiune, vas de aer și supapă de siguranță. Există posibilitatea de a instala un rezervor adițional pentru peleți (opțional).Disponibil în următoarele combinații de culori: bej-negru și vișiniu-negru.Modulul Wi-Fi (opțional) este disp..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Centrala pe peleți Elegant 37 Kw este cea mai bună soluție în caz de spații limitate datorită designului compact. Eficiență energetică ridicată cu o eficiență a combustibilului de peste 93%.Cazanul este echipat cu pompă, vas de expansiune, vas de aer și supapă de siguranță. Există posibilitatea de a instala un rezervor adițional pentru peleți (opțional).Disponibil în următoarele combinații de culori: bej-negru și vișiniu-negru.Modulul Wi-Fi (opțional) este disp..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Centralele pe peleți PK 15 reprezintă evoluția centralelor într-un produs perfect integrat în interiorul unei locuințe. Discretie + funcționalitate + eficiență, acestea sunt caracteristicile reunite în cele mai evoluate centrale pe peleți, ideal pentru montajul în spații restrănse. Aprinderea este automată, autocurătire electronică evoluată si programabilă, dotată cu pompă de recirculare de serie, vas de expansiune și supapă de siguranță de 3 bar. Este un produs inovativ, având atât arzăt..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Focarul Comfort P85 este un focar incorporabil pe peleți din fontă cu ventilație frontală, telecomandă și cronotermostat cu posibilitatea de a conecta și la termostat exterior. Are un sistem simplificat de montare. Ventilația frontală pentru aer cald este cu ventilator centrifugal foarte puternică 344 m³/h, cu lopeți mari și cu vârful în jos ceea ce reduce acumularea de praf (mentenanță redusă). Există un senzor în rezervorul de peleți pentru a măsură cantitatea de peleți din rezervor..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Focarul Comfort P85 plus este un focar incorporabil pe peleți din fontă cu ventilație frontală, telecomandă și cronotermostat cu posibilitatea de a conecta și la termostat exterior. Are un sistem simplificat de montarei. Ventilația frontală pentru aer cald este cu ventilator centrifugal foarte puternică 344 m³/h, cu lopeți mari și cu vârful în jos ceea ce reduce acumularea de praf (mentenanță redusă). La acest model sunt 2 ventilatoare, iar aerul cald se poate canaliza până la 8 metr..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
- Suprafața de gătit peste 0,35 metru pătrat - Grătar principal 22" x 19", grătar secundar 22" x 7" - Controler digital Advanced Grilling Logic - Grătarul principal deține cu ușurință 16 de burgeri | 4 pui | 24 hot dog | 5 rafturi coaste - Grătarul secundar deține cu ușurință 8 de burgeri | 12 hot dog..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
- Suprafața de gătit peste 0,5 metru pătrat - Grătar principal 34" x 19", grătar secundar 34" x 7"- Controler digital Advanced Grilling Logic- Grătarul principal deține cu ușurință 24 de burgeri | 6 pui | 32 hot dog | 9 rafturi coaste - Grătarul secundar deține cu ușurință 16 de burgeri | 24 hot dog..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Soba pe peleți Angela Evo este conceput pentru încălzirea unei sau mai multe încăperi mici. Soba are aprindere automată și termostat încorporat. Există posibilitatea de a programa săptămânal, are termostat pentru supraîncălzire. Soba are ușa din fontă, compartiment de colectarea cenușii. Există posibiliattea de a conecta evacuarea gazelor de ardere prin ieșirea din spate. Schimbătorul de căldură este din fontă cu curățare manuală. Sticla este termorezistentă până..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Soba pe peleți Angela Plus Evo este conceput pentru încălzirea unei sau mai multe încăperi. Există posibilitatea pentru canalizarea aerului cald la 8 m. Este dotat cu ventilator dublu tangențial pentru ventilarea încăperii. Soba are aprindere automată, are termostat pentru supraîncălzie încorporat și există posibilitatea pentru programare săptămănală. Ușa și vatra este din fontă. Are compartiment de colectare cenușii. Conectarea evacuării gazelor de ardere este prin ieșirea din sp..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Soba pe peleți Dahiana este conceput pentru încălzirea unei sau mai multe încăperi.  Soba are aprindere automată și termostat încorporat. Există posibilitatea de a programa săptămânal, are termostat pentru supraîncălzire. Scimbătorul de căldură și arzătorul este din fontă cu curățare manuală. Sticla este termorezistentă până la 750 grade. Se recomandă un termostat extern de cameră. Echipament standard: ecran LCD...
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Soba pe peleți Dahiana este conceput pentru încălzirea unei sau mai multe încăperi. Există posibilitatea pentru canalizarea aerului cald la 8 m. Este dotat cu ventilator dublu tangențial pentru ventilarea încăperii. Soba are aprindere automată, are termostat pentru supraîncălzie încorporat și există posibilitatea pentru programare săptămănală. Ușa și vatra este din fontă. Are compartiment de colectare cenușii. Conectarea evacuării gazelor de ardere este prin ieșirea din spate. Sc..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Soba pe peleți Debby este conceput pentru încălzirea unei sau mai multe încăperi. Soba are aprindere automată și termostat încorporat. Există posibilitatea de a programa săptămânal, are termostat pentru supraîncălzire. Scimbătorul de căldură și arzătorul este din fontă cu curățare manuală. Sticla este termorezistentă până la 750 grade. Echipament standard: telecomandă cu funcție și de termostat...
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Soba pe peleți Marilena Plus Ad Crystal  este conceput pentru încălzirea unei sau mai multe încăperi. Există posibilitatea pentru canalizarea aerului cald la 8 m, care se poate lega deasemenea la un termostat extern. Soba are aprindere automată,  termostat încorporat și programare săptămănală. Soba are telecomandă, ușa din fontă, compartiment de colectare a cenușii. Există posibiliattea de a conecta evacuarea gazelor de ardere prin ieșirea din spate, st..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Soba pe peleți Gabriella Plus este conceput pentru încălzirea unei sau mai multe încăperi mai mici. Există posibilitatea pentru canalizarea aerului cald la 8 m. Este dotat cu ventilator dublu tangențial pentru ventilarea încăperii. Soba are aprindere automată, are termostat pentru supraîncălzie încorporat și există posibilitatea pentru programare săptămănală. Ușa și vatra este din fontă. Are compartiment de colectare cenușii. Conectarea evacuării gazelor de ardere este prin ieșir..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Soba pe peleți Giusy este conceput pentru încălzirea unei sau mai multe încăperi. Există posibilitatea pentru canalizarea aerului cald la 6 m. Este dotat cu ventilator dublu tangențial pentru ventilarea încăperii. Soba are aprindere automată, are termostat pentru supraîncălzie încorporat și există posibilitatea pentru programare săptămănală. Ușa și vatra este din fontă. Are compartiment de colectare cenușii. Conectarea evacuării gazelor de ardere este prin ieșirea din spate. Schi..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Soba pe peleți Ketty este conceput pentru încălzirea unei sau mai multe încăperi. Soba are aprindere automată, are termostat încorporat și programare săptămănală. Schimbătorul de căldură este din fontă cu curățare manuală iar sticla este termorezistentă până la 750 grade. Echipament standard: ecran LCD...
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Soba pe peleți Klaudia este conceput pentru încălzirea unei sau mai multe încăperi. Soba are aprindere automată, are termostat încorporat și programare săptămănală. Schimbătorul de căldură este din fontă cu curățare manuală, sticla este termorezistentă până la 750 grade. Soba este acoperită cu ceramică maiolica. Echipament standard: telecomandă și ecran LCD...
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Soba pe peleți Klaudia Plus este conceput pentru încălzirea unei sau mai multe încăperi. Există posibilitatea pentru canalizarea aerului cald la 6 m. Este dotat cu ventilator dublu tangențial pentru ventilarea încăperii. Soba are aprindere automată, are termostat pentru supraîncălzie încorporat și există posibilitatea pentru programare săptămănală. Ușa și vatra este din fontă. Are compartiment de colectare cenușii. Conectarea evacuării gazelor de ardere este prin ieșirea din spate sau..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Soba pe peleți Lucia este conceput pentru încălzirea unei sau mai multe încăperi. Soba are termostat încorporat și programare săptămănală. Scimbătorul de căldură este din fontă cu curățare manuală. Are telecomandă și are un sistem extractor de fum electronic cu controlul vitezei ventilatorului. Evacuarea fumului este în parte superioară sau inferioară, cum se dorește. Are un software nou pentru sistemul de aprindere. Sticla este termorezistentă până la 750 grade. Soba este acoperita c..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Soba pe peleți Lucia Plus este conceput pentru încălzirea unei sau mai multeîncăperi. Există posibilitatea pentru canalizarea aerului cald la 8 m. Este dotat cu ventilator dublu tangențial pentru ventilarea încăperii. Soba are aprindere automată, are termostat pentru supraîncălzie încorporat și există posibilitatea pentru programare săptămănală. Ușa și vatra este din fontă. Are compartiment de colectare cenușii. Conectarea evacuării gazelor de ardere este prin ieșirea din spate. Schim..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Soba pe peleți Luisella este conceput pentru încălzirea unei sau mai multe încăperi. Soba are aprindere automată, termostat încorporat și programare săptămănală. Soba are ușa din fontă, compartiment de colectare a cenușii, display pe leduri și telecomandă cu 5 taste. Există posibiliattea de a conecta evacuarea gazelor de ardere prin ieșirea din spate sau superioare, iar ventilația camerei se face prin partea superioară. Schimbătorul de căldură este din fontă cu curățare manuală. Sticl..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Soba pe peleți Marilena Plus Ad Petra  este conceput pentru încălzirea unei încperi de 80 mp. Aearul cald este canalizabil în mai multe încăperi la o distanță de 6m, care se poate lega deasemenea la un termostat extern. Soba are aprindere automată, are termostat încorporat și programare săptămănală. Soba are telecomandă, ușa din fontă, compartiment de colectare a cenușii. Există posibiliattea de a conecta evacuarea gazelor de ardere prin ieșirea din spate, stanga..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Soba pe peleți Mietta Evo este conceput pentru încălzirea unei sau mai multe încăperi mici. Soba are aprindere automată, are termostat încorporat și programare săptămânală. Soba are ușa din fontă, compartiment de colectare a cenușii. Există posibiliattea de a conecta evacuarea gazelor de ardere prin ieșirea din spate. Schimbătorul de căldură este din fontă cu curățare manuală. Sticla este termorezistentă până la 750 grade...
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Soba pe peleți Moira este conceput pentru încălzirea unei sau mai multe încăperi mai mici. Soba are aprindere automată, are termostat încorporat și programare săptămânală. Schimbătorul de căldură este din fontă cu curățare manuală. Sticla este termorezistentă până la 750 grade...
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Soba pe peleți Pamela Steel este conceput pentru încălzirea unei sau mai multe încăperi mici. Soba are aprindere automată, are termostat încorporat și programare săptămânală. Are ușa din fontă, compartiment de colectare cenușii. Există posibiliattea de a conecta evacuarea gazelor de ardere prin ieșirea din spate. Schimbătorul de căldură este din fontă cu curățare manuală. Sticla este termorezistentă până la 750 grade...
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Soba pe peleți Sabry este conceput pentru încălzirea unei sau mai multe încăperi mai mici. Soba are aprindere automată, are termostat încorporat și programare săptămânală. Schimbătorul de căldură este din fontă cu curățare manuală. Sticla este termorezistentă până la 750 grade...
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Soba pe peleți Serafina este conceput pentru încălzirea unei sau mai multe încăperi mai mici. Soba are aprindere automată, are termostat încorporat și programare săptămănală. Schimbătorul de căldură este din fontă cu curățare manuală, sticla este termorezistentă până la 750 grade. Există posibilitatea de a conecta evacuarea gazelor de ardere prin ieșirea din spate sau pe partea superioară. Soba este acoperită cu ceramică maiolica...
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Soba pe peleți Serafina este conceput pentru încălzirea unei sau mai multe încăperi mai mici. Soba are aprindere automată, are termostat încorporat și programare săptămânală. Schimbătorul de căldură este din fontă cu curățare manuală, sticla este termorezistentă până la 750 grade. Există posibilitatea de a conecta evacuarea gazelor de ardere prin ieșirea din spate sau pe partea superioară. Soba este acoperită cu piatră naturală...
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Soba pe peleți Sharon Plus Crystal este conceput pentru încălzirea unei sau mai multe încăperi mai mici. Există posibilitatea de a canaliza aerul cald până la o distanță de 8 m. Soba are termostat încorporat și programare săptămânală. Scimbătorul de căldură este din fontă cu curățare manuală. Are un software nou pentru sistemul de aprindere. Sticla este termorezistentă până la 750 grade. ..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Soba pe peleți Sharon Plus Petra este conceput pentru încălzirea unei sau mai multe încăperi mai mici. Există posibilitatea de a canaliza aerul cald până la o distanță de 8 m. Soba are termostat încorporat și programare săptămânală. Scimbătorul de căldură este din fontă cu curățare manuală. Are un software nou pentru sistemul de aprindere. Sticla este termorezistentă până la 750 grade. ..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Soba pe peleți Sinfony este conceput pentru încălzirea unei sau mai multe încăperi mici. Soba are aprindere automată, are termostat încorporat și programare săptămânală. Soba are ușa din fontă și compartiment de colectare a cenușii. Există posibiliattea de a conecta evacuarea gazelor de ardere prin ieșirea din spate. Schimbătorul de căldură este din fontă cu curățare manuală, sticla este termorezistentă până la 750 grade...
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Soba pe peleți Souvenir Lux Evo are aprindere automată, are termostat încorporat, este conectabil și la termostat extern și are programare săptămânală. Scimbătorul de căldură este din fontă cu curățare manuală, sticla este termorezistentă până la 750 grade. Există posibilitatea de a canaliza aerul cald până la o distanță de 6m. Evacuarea gazelor de ardere se poate realiza prin ieșirea din spate, prin partea superioară sau prin partea laterală dreapta. Soba este acoperită cu ceramică maiol..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Afişare 1 - 32 din 63 (2 pagini)