Meniu
Cos de cumparaturi

Termosobe pe peleți


Termosemineul cu peleti  Comfort Idro L80  nu este doar un semineu ci este si o centrala termica compactă. In termosemineu sunt incorporate: pompa de recirculare, vasul de expansiune, sistemul de siguranta. Are aprindere automata, conexiune pentru termostat exterior, telecomandă si supapapă de siguranță de 3 bar.Are schimbătorul de căldură din fontă în formă tubulară  cu curățare manuală iar cenușarul este detașabil. Sistemul de aprindere este unul înbunătățit, bujia find din cera..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termosemineul cu peleti Constanza idro ldro nu este doar un semineu ci este si o centrala termica compactă. In termosemineu sunt incorporate: pompa de recirculare, vasul de expansiune, sistemul de siguranta. Are aprindere automata, conexiune pentru termostat exterior, telecomandă si supapapă de siguranță de 3 bar.Are schimbătorul de căldură din fontă în formă tubulară  cu curățare manuală iar cenușarul este detașabil. Sistemul de aprindere este unul înbunătățit, bujia find din ceramică.Stic..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termosemineul cu peleti Diadema Idro  nu este doar un semineu ci este si o centrala termica compactă. In termosemineu sunt incorporate: pompa de recirculare, vasul de expansiune, sistemul de siguranta. Are aprindere automata, conexiune pentru termostat exterior, telecomandă si supapapă de siguranță de 3 bar.Are schimbătorul de căldură din fontă cu curățare manuală, iar arzătorul este tot din fontă cu curățare automată. Există la acest termoșemineu opțiunea de producere doar de apă caldă men..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termosemineul cu peleti Duchessa Idro Steel nu este doar un semineu ci este si o centrala termica compactă. In termosemineu sunt incorporate: pompa de recirculare, vasul de expansiune, sistemul de siguranta. Are aprindere automata, conexiune pentru termostat exterior, telecomandă si supapapă de siguranță de 3 bar.Are schimbătorul de căldură din fontă cu curățare manuală. Sticla este termorezistenta pana la 750 de grade, este acoperită cu oțel vopsit în diferite culori, rezistentă la temperaturi ..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termosemineul cu peleti Evelyn Idro nu este doar un semineu ci este si o centrala termica compactă. In termosemineu sunt incorporate: pompa de recirculare, vasul de expansiune, sistemul de siguranta. Are aprindere automata, conexiune pentru termostat exterior, telecomandă si supapapă de siguranță de 3 bar. Acest termoșemineu diferă prin multe opțiuni de restul termoșemineelor prin următoarele :este de dimensiune redusă, se poate monta pe peret, are un controlor multifuncțional tip telecomandă cu..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termosemineul cu peleti Iside Idro nu este doar un semineu ci este si o centrala termica compactă. In termosemineu sunt incorporate: pompa recirculara, vasul de expansiune, sistemul de siguranta de 3 bar. Iside Idro este dotat si cu un ventilator pentru incalzirea mai rapida al incaperii unde este intalat cu posibilitatea de dezactivare a  acestei opțiuni. Are aprindere automata, conexiune pentru termostat exterior,telecomandă. Schimbătorul de caldură este din fontă cu curățare manuală. Sti..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termosemineul cu peleti  Isidora Idro H16 nu este doar un semineu ci este si o centrala termica compactă. In termosemineu sunt incorporate: pompa recirculara, vasul de expansiune, sistemul de siguranta de 3 bar. Iside Idro este dotat si cu un ventilator pentru incalzirea mai rapida al incaperii unde este intalat cu posibilitatea de dezactivare a  acestei opțiuni. Are aprindere automata, conexiune pentru termostat exterior,telecomandă. Schimbătorul de caldură este din fontă cu curățare ..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termosemineul cu peleti  Isidora Idro H20 nu este doar un semineu ci este si o centrala termica compactă. In termosemineu sunt incorporate: pompa recirculara, vasul de expansiune, sistemul de siguranta de 3 bar. Iside Idro este dotat si cu un ventilator pentru incalzirea mai rapida al incaperii unde este intalat cu posibilitatea de dezactivare a  acestei opțiuni. Are aprindere automata, conexiune pentru termostat exterior,telecomandă. Schimbătorul de caldură este din fontă cu curățare ..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termosemineul cu peleti Liliana Idro nu este doar un semineu ci este si o centrala termica compactă. In termosemineu sunt incorporate: pompa recirculara, vasul de expansiune, sistemul de siguranta.Are aprindere automata, conexiune pentru termostat exterior, telecomandă.Scimbătorul de căldură este din fontă cu curățare manuală.Este prevăzut cu un sistem electronic de control al evacuării gazelor de ardere care ajută la controlarea vitezei de evacuare a fumului. Sticla este termorezistenta pana la..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termosemineul cu peleti Megan ldro nu este doar un semineu ci este si o centrala termica compactă. In termosemineu sunt incorporate: pompa de recirculare, vasul de expansiune, sistemul de siguranta. Are aprindere automata, conexiune pentru termostat exterior, telecomandă si supapapă de siguranță de 3 bar.Are schimbătorul de căldură din fontă în formă tubulară  cu curățare manuală iar cenușarul este detașabil. Sistemul de aprindere este unul înbunătățit, bujia find din ceramică.Sticla este t..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termosemineul cu peleti Melinda Idro Steel nu este doar un semineu ci este si o centrala termica compactă. In termosemineu sunt incorporate: pompa recirculara, vasul de expansiune, sistemul de siguranta de 3 bar. Iside Idro este dotat si cu un ventilator pentru incalzirea mai rapida al incaperii unde este intalat cu posibilitatea de dezactivare a acestei opțiuni. Are aprindere automata, conexiune pentru termostat exterior,telecomandă. Schimbătorul de caldură este din fontă cu curățare manuală ia..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termosemineul cu peleti Raffaella Idro 2.0 nu este doar un semineu ci este si o centrala termica compactă. In termosemineu sunt incorporate: pompa recirculara, vasul de expansiune, sistemul de siguranta de 3 bar. Iside Idro este dotat si cu un ventilator pentru incalzirea mai rapida al incaperii unde este intalat cu posibilitatea de dezactivare a acestei opțiuni. Are aprindere automata, conexiune pentru termostat exterior,telecomandă. Schimbătorul de caldură este din fontă cu curățare manuală ia..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termosemineul cu peleti Virna Idro nu este doar un semineu ci este si o centrala termica compactă. In termosemineu sunt incorporate: pompa de recirculare, vasul de expansiune, sistemul de siguranta. Are aprindere automata, conexiune pentru termostat exterior, telecomandă si supapapă de siguranță de 3 bar. Acest termoșemineu diferă prin multe opțiuni de restul termoșemineelor prin următoarele :are un controlor multifuncțional tip telecomandă cu care se poate controla de la distanță, sistemul de a..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)