Meniu
Cos de cumparaturi

Termosobe pe peleți


Termofocarul pe peleti Comfort Idro L80  nu este doar un șemineu ci este si o centrală termică compactă. În termoșemineu sunt incorporate: pompa de recirculare, vasul de expansiune, sistemul de sigurantă. Are aprindere automată, conexiune pentru termostat exterior, telecomandă si supapă de siguranță de 3 bar. Are schimbătorul de căldură din fontă în formă tubulară  cu curățare manuală iar cenușarul este detașabil. Sistemul de aprindere este unul înbunătățit, bujia find din cerami..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termoșemineul pe peleți Constanza Idro nu este doar un șemineu ci este si o centrală termică compactă cu ventilator. În termoșemineu sunt incorporate: pompa de recirculare, vasul de expansiune, sistemul de siguranță, ventilator  (ventilatorul suflă aerul cald în încăperea unde este amplasată produsul și se poate activa sau dezactiva la alegerea utilizatorului). Are aprindere automată, conexiune pentru termostat exterior, telecomandă si supapă de siguranță de 3 bar. Are schimbătorul de c..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termoșemineul pe peleți Diadema ACS Idro nu este doar un șemineu ci este si o centrală termică compactă. În termoșemineu sunt încorporate: pompa de recirculare, vasul de expansiune, sistemul de siguranță. Are aprindere automată, conexiune pentru termostat exterior, telecomandă si supapă de siguranță de 3 bar. Are schimbătorul de căldură din fontă cu curățare manuală, iar arzătorul este tot din fontă cu curățare automată. La acest termoșemineu, cu ajutorul kitului de preparare de apă caldă m..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termosemineul cu peleti Diadema Idro nu este doar un semineu ci este si o centrala termica compactă. In termosemineu sunt incorporate: pompa de recirculare, vasul de expansiune, sistemul de siguranta. Are aprindere automata, conexiune pentru termostat exterior, telecomandă si supapă de siguranță de 3 bar. Are schimbătorul de căldură din fontă cu curățare manuală, iar arzătorul este tot din fontă cu curățare automată. Sistemul de evacuare a gazelor de ardere este prevăzut cu un sistem elec..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termosemineul cu peleti Evelyn Idro nu este doar un semineu ci este si o centrala termica compactă. In termosemineu sunt incorporate: pompa de recirculare, vasul de expansiune, sistemul de siguranta. Are aprindere automata, conexiune pentru termostat exterior, telecomandă si supapapă de siguranță de 3 bar. Acest termoșemineu diferă prin multe opțiuni de restul termoșemineelor prin următoarele :este de dimensiune redusă, se poate monta pe peret, are un controlor multifuncțional tip telecom..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termosemineul cu peleti Fiandra Idro Evo nu este doar un șemineu ci este si o centrală termică compactă cu ventilator. În termoșemineu sunt incorporate: pompa de recirculare, vasul de expansiune, sistemul de siguranță, ventilator  (ventilatorul suflă aerul cald în încăperea unde este amplasată produsul și se poate activa sau dezactiva la alegerea utilizatorului). Are aprindere automată, conexiune pentru termostat exterior, telecomandă si supapapă de siguranță de 3 bar. Are schimbătorul..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termosemineul cu peleti Guenda Idro  nu este doar nu este doar un șemineu ci este si o centrală termică compactă cu ventilator. În termoșemineu sunt incorporate: pompa de recirculare, vasul de expansiune, sistemul de siguranță, ventilator  (ventilatorul suflă aerul cald în încăperea unde este amplasată produsul și se poate activa sau dezactiva la alegerea utilizatorului). Are aprindere automată, conexiune pentru termostat exterior, telecomandă si supapă de siguranță de 3 bar. Are ..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termosemineul cu peleti Iside Idro nu este doar nu este doar un șemineu ci este si o centrală termică compactă cu ventilator. În termoșemineu sunt incorporate: pompa de recirculare, vasul de expansiune, sistemul de siguranță, ventilator  (ventilatorul suflă aerul cald în încăperea unde este amplasată produsul și se poate activa sau dezactiva la alegerea utilizatorului). Are aprindere automată, conexiune pentru termostat exterior, telecomandă si supapă de siguranță de 3 bar. Are schimb..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termosemineul cu peleti  Isidora Idro H16 nu este doar un șemineu ci este si o centrală termică compactă cu ventilator. În termoșemineu sunt incorporate: pompa de recirculare, vasul de expansiune, sistemul de siguranță, ventilator  (ventilatorul suflă aerul cald în încăperea unde este amplasată produsul și se poate activa sau dezactiva la alegerea utilizatorului). Are aprindere automată, conexiune pentru termostat exterior, telecomandă si supapă de siguranță de 3 bar. Are schimbă..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termosemineul cu peleti  Isidora Idro H20 nu este doar un șemineu ci este si o centrală termică compactă cu ventilator. În termoșemineu sunt incorporate: pompa de recirculare, vasul de expansiune, sistemul de siguranță, ventilator  (ventilatorul suflă aerul cald în încăperea unde este amplasată produsul și se poate activa sau dezactiva la alegerea utilizatorului). Are aprindere automată, conexiune pentru termostat exterior, telecomandă si supapapă de siguranță de 3 bar. Are schim..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termosemineul cu peleti Raffaella Idro H15 nu este doar un șemineu ci este si o centrală termică compactă cu ventilator. În termoșemineu sunt incorporate: pompa de recirculare, vasul de expansiune, sistemul de siguranță, ventilator  (ventilatorul suflă aerul cald în încăperea unde este amplasată produsul și se poate activa sau dezactiva la alegerea utilizatorului). Are aprindere automată, conexiune pentru termostat exterior, telecomandă si supapă de siguranță de 3 bar. Are schimbătoru..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termosemineul cu peleti Raffaella Idro H18 nu este doar un șemineu ci este si o centrală termică compactă cu ventilator. În termoșemineu sunt incorporate: pompa de recirculare, vasul de expansiune, sistemul de siguranță, ventilator  (ventilatorul suflă aerul cald în încăperea unde este amplasată produsul și se poate activa sau dezactiva la alegerea utilizatorului). Are aprindere automată, conexiune pentru termostat exterior, telecomandă si supapă de siguranță de 3 bar. Are schimbătoru..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termosemineul cu peleti Rosanna Idronu este doar un șemineu ci este si o centrală termică compactă cu ventilator. În termoșemineu sunt incorporate: pompa de recirculare, vasul de expansiune, sistemul de siguranță, ventilator  (ventilatorul suflă aerul cald în încăperea unde este amplasată produsul și se poate activa sau dezactiva la alegerea utilizatorului). Are aprindere automată, conexiune pentru termostat exterior, telecomandă si supapă de siguranță de 3 bar. Are schimbătorul de căldură..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termoșemineul pe peleți Vesta 21 nu este doar un șemineu ci este si o centrală termică compactă. În termoșemineu sunt incorporate: pompa recirculară, vasul de expansiune, sistemul de siguranță. Are aprindere automată, conexiune pentru termostat exterior, telecomandă si supapă de siguranță. Are schimbătorul de căldură din fontă în formă tubulară  cu curățare manuală iar cenușarul este detașabil. Sistemul de aprindere este unul înbunătățit, bujia find din ceramică. Sticla este termorezistenta..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termoșemineul pe peleți Vesta 21 nu este doar un șemineu ci este si o centrală termică compactă. In termoșemineu sunt incorporate: pompa recirculară, vasul de expansiune, sistemul de siguranță. Are aprindere automată, conexiune pentru termostat exterior, telecomandă si supapă de siguranță. Are schimbătorul de căldură din fontă în formă tubulară  cu curățare manuală iar cenușarul este detașabil. Sistemul de aprindere este unul înbunătățit, bujia find din ceramică. Sticla este termorezi..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Termosemineul cu peleti Virna Idro nu este doar un semineu ci este si o centrala termica compactă. In termosemineu sunt incorporate: pompa de recirculare, vasul de expansiune, sistemul de siguranta. Are aprindere automata, conexiune pentru termostat exterior, telecomandă, ecran LCD și supapă de siguranță de 3 bar. Acest termoșemineu diferă prin multe opțiuni de restul termoșemineelor prin următoarele: are un controlor multifuncțional tip telecomandă cu care se poate controla de la distanță..
999.999 Lei
Fără TVA:999.999 Lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)