Free cookie consent management tool by TermsFeed
Meniu
Cos de cumparaturi

Transport și plată

Metode de livrare

1. Colectare de la sediul nostru - fără costuri adiționale de transport.
2. Expedierea comenzii de către firma de curierat
3. Expedierea mărfurilor de către personalul firmei noastre (în anumite situații)
4. Expedierea coletelor grele (focare, termofocare, cazane, sobe sau alte mărfuri paletate care împreuna depașesc o greutate de 40 kg) cu firma specializată de transport greu (necesită plata în avans a mărfurilor). În cazul în care nu se dorește plata în avans va fi nevoie de ridicare de la sediul nostru din Gheorgheni.

Metode de plată

Pentru comenzile online, CAZANTECH îți pune la dispoziție următoarele modalități de plată:

1. Plata online cu cardul (Visa/Mastercard)
2. Plata prin OP (transfer bancar)
3. Plata ramburs
4. Plata online în rate TBI BANK


1. Plata online cu cardul (Visa / Mastercard)

Plata online se face în condiții de siguranță maximă folosind un card bancar care permite efectuarea de tranzacții online. După efectuarea plății, vei primi o confirmare de plată pe adresa de email.

Procesatorul de plată folosește un sistem securizat, bazat pe standardul 3Dsecure. 3D Secure înseamnă o nouă abordare globală a autentificării cumpărătorilor și vânzătorilor în tranzacții sigure pe Internet. Aceasta măsură de siguranță presupune redirecționarea utilizatorului în momentul efectuării plații pe o pagină securizată unde înregistrarea fiecărui deținător de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzacție online. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD.

Procesatorul de carduri nu va avea nicio obligație (nici față de Utilizatorul Final, nici față de Beneficiar) de a suporta vreuna din cheltuielile legate de denunțarea unilaterală a contractului de către Utilizatorul Final și nu va răspunde în niciun fel față de acesta.
Datele cardului de plată ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumpărătorului nu vor fi accesibile și nici nu vor fi stocate de către site-ul cazantech.ro, ci doar de către instituția de autorizare a Tranzacției sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Clienții pot comanda online de pe site-ul CAZANTECH folosind carduri emise oriunde în lume sub sigla Visa sau MasterCard. Pentru cardurile emise în străinătate, atașate la conturi în altă monedă, conversia se face în lei la cursul valutar al băncii emitente. Plățile efectuate din afara teritoriului României se fac în lei.

Date ce vor fi introduse pentru efectuarea plății sunt următoarele:

  • Numărul cardului (16 cifre);

  • Data expirării (luna și anul);

  • Codul CVC sau CVV (3 cifre);

  • Numele de pe card.

Dacă alegi să efectuezi plata online cu cardul (Visa, Visa Electron, Mastercard) vei fi redirecționat într-o pagină securizată a procesatorului de plăți online.

Detaliile cardului nu vor ajunge la CAZANTECH și niciun angajat CAZANTECH nu va intra în posesia datelor de card. Tranzacția se desfășoară pe serverele procesatorului de plăți online.

După înregistrarea cu succes a comenzii, suma plătită va fi blocată în contul tău, urmând a fi încasată de către CAZANTECH doar după confirmarea comenzii.

2. Plata prin ordin de plată (OP)

În cazul persoanelor fizice, această modalitate de plată este disponibilă doar pentru comenzile de minimum 1.000 de lei.

După selectarea produselor dorite, alege plata „ordin de plată" și plasează comanda. După verificarea și confirmarea stocurilor de către consultantul de vânzări CAZANTECH, vei primi pe adresa de e-mail o factură proformă cu datele de identificare necesare pentru efectuarea plății. Pentru o livrarea cât mai rapidă a comenzii, recomandăm efectuarea plății în termen de 48 ore de la primirea ofertei (facturii proforme).

Datele solicitate clientului pentru emiterea ofertei sunt:

Denumire/Nume cumpărător

Nr. Registrul. Comerțului

Cod de identificare fiscală

Sediul social

Banca

Cont IBAN

Datele companiei CAZANTECHN, în contul căreia se efectuează plata sunt:

Nume companie: S.C. CAZANTECH S.R.L

CUI: RO 24328979

Conturi disponibile pentru plăți în RON:

BCR: Cont: RO06RNCB0155105592950001

Conturi disponibile pentru plăți în EURO:

BCR EUR RO76RNCB0155105592950002

La completarea ordinului de plată la rubrica: (după caz) „reprezentând”, „destinația plății”, „valoarea reprezintă”, te rugăm să scrii numărul comenzii online, primit pe e-mail.

3. Plata ramburs (la primirea coletului)

După selectarea produselor dorite și introducerea datelor cerute, alege „Plata ramburs”. Plata se va efectua către curier la momentul livrării comenzii.

În cazul livrărilor cu plata ramburs, persoanele juridice pot achita suma maximă de 5000 lei, iar persoanele fizice 10.000 lei.

4. Plata online în rate TBI BANK

Cumperi acum, platesti mai tarziu, prin

Alături de am implementat un sistem de plata in rate 100% online, care se poate accesa direct de pe site-ul nostru, fara drumuri la banca si fara card de credit.

Pasii sunt simpli:

  1. selectezi ca Metoda de plata, varianta " Plata in rate online prin si finalizezi comanda

  2. vei fi redirectionat in pagina – te rugam sa astepti cateva momente pana se realizeaza transferul

  3. vei avea posibilitatea sa alegi numarul de rate si valoarea lunara dorite

  4. te identifici la distanta pe baza cartii de identitate in original

  5. semnezi electronic documentele, printr-un cod primit pe sms. Este nevoie sa detii o sursa de venit inregistrata la ANAF sau la Casa de Pensii

  6. dupa aprobare, noi iti livram comanda.

Pentru mai multe detalii, poti accesa acest link